Kritikus, de sokszínű

Album Daráló

Album Daráló

A hét újdonságai - 23.02.06.-12.

2023. február 05. - knoskamatee_

A hét újdonsága

The Kid LAROI “Love Again”

Az ausztrál rapper a maga 19 évével nem igen nevezhető kisfiúnak, hiszen a Spotifyon havi 40 millió hallgatóval büszkéledhet és összesen 8 milliárd streammel. A “Without You” és a “Stay” című slágerei hozták meg az igazi sikert és a “Love Again” is ezt a sort fogja követni, mert ugyanis egy hét alatt a megjelenése óta több, mint 15 millió lájátszást tudhat magáévá, ami elég gyorsan és dinamikusan növekedik jelenleg is. Az igazi szerelmet elsőlátásra ebben a dalban teljesen átérezhetjük és a klippben szereplő műbaba egy kicsit bohókásá is teszi az egész hangulatát.

 

 

A hét bulis kedvence

Wuki “Edge of Seventeen”

Kicsoda Wuki? Egy tehetséges DJ/producer – polgári nevén Kris Barman – igazi jelenség a TikTokon, több mint 600 ezer követővel. Amerika legmenőbb fesztiváljain lép fel a Coachellától az Ultra Music Festivalon át és az EDC-ig Las Vegasban. Az “Edge of Seventeen” című funkys deep houseos dalának köszönhetően, amelyet ma már több mint 50 DJ játszik világszerte, úgy tűnik, nemzetközi hírnévre tesz szert a jövőben. Szerintem megéri meghallgatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://albumdaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr7118042210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása